Levertijd:

Nederland
Voor Nederland hanteren wij een EXTREEM SNELLE levertijd.
Namelijk Ma t/m Vr voor 11.00u ’s ochtends besteld is vanavond al in huis!
Za en zondag besteld is maandagavond in huis

De extreem snelle levering geldt op bijna artikelen, behalve de zittende Boeddha gerechtigheid (817XL serie). Hiervoor geldt een levering op de volgende dag. (binnen 24uur)
De Grootste zittende dikbuik boeddha en de grootste sokkels worden doormiddel van een pallet levering verzonden, deze kan al binnen 2 werkdagen geleverd worden. 

België en Duitsland
Voor België en Duitsland hanteren wij een SNELLE levertijd.
Namelijk Ma t/m Vr voor 15.00u besteld is morgen al in huis!

Zodra het pakket is aangemeld bij de vervoerder wordt de tracecode verzonden, controleer ook even je SPAM folder. Als het voorkomt dat een product welke besteld is onverhoopt toch niet op voorraad is, of tijdelijk niet leverbaar, laten wij dit zo spoedig mogelijk weten. 

Verzendkosten:

GRATIS verzending op bestellingen boven de €25,- naar NL, BE of DE!

Voor bestellingen onder de €25,- hanteren wij een verzendtarief van €6,75, voor alle pakketten binnen Nederland.

Onze producten leveren wij ook in het Buitenland (België en Duitsland), hiervoor hanteren wij aangepaste verzendkosten. Voor deze pakketten rekenen wij €8,99.
Voor wereldwijde verzendtarieven neem contact met ons op op nummer (+31) 0341 700274 of mail ons info@boeddha-beelden.com.

Prijsafwijkingen:

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden. Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.