Boeddha kado geven? Wij helpen je hierbij!

Het merendeel van onze klanten koopt bij ons omdat ze een boeddha kado geven of willen gaan geven. Aan die ene vriend, familielid of kennis, of als leuk presentje aan zichzelf. Zo ook jij waarschijnlijk, gezien jij deze pagina bezoekt. Maar met meer dan 300 prachtige en unieke beelden in ons gehele assortiment is een boeddha kado geven nog niet zo makkelijk. Hiervoor is precies deze pagina bedoeld, jullie helpen met het perfecte cadeau voor vriend, kennis en familie!

Elke categorie heeft zo zijn beelden welke het prachtig als kado doen. Onderstaand hebben wij voor diverse prijsklasse de ultieme gift voor jullie geselecteerd! Dit doen wij door onze ervaring en door de input welke ons door jullie (onze klant) dagelijks wordt gegeven. Bedankt!

Een boeddha kado geven, wij helpen je!

Onderstaand hebben wij categorieën gemaakt om het perfect cadeau te kiezen.
Dit hebben wij gedaan op basis van “te besteden aan een kado”.

 

Maak een keuze uit bovenstaande categorieën en geef het cadeau welke nog lang zal heugen!

Liever het gehele assortiment bekijken? Klik dan hier!

Wist je dat ook de Boeddha een jaardag heeft? Dit is op 8 mei!
Vanuit traditie branden veel mensen op deze dag een (heerlijk ruikende) wierook of kaars.

Jezelf een Boeddha cadeau doen kan niet!! Ownee??..
Bovenstaande stelling berust zich op een fabel en deze gedachte is met name in Nederland en België zo gegroeid. Boeddha beelden koop je op gevoel, voor jezelf of om kado te geven. Een Boeddhabeeld staat voor geluk, liefde naar elkaar, waardigheid en als symbolische genezing en liefde naar jezelf. Met de juiste intentie en gevoel achter de aanschaf van dit beeld, koop je een boedha die je voor jezelf kunt houden of als kado door kunt geven aan iemand die je lief hebt en geluk en voorspoed wenst. Na het lezen van dit zal je dus begrijpen dat de aanschaf van een Boeddha nooit ongeluk of pech in je leven kan betekenen. Want je koopt hem met de juiste intentie.

De Boedha is er in vele verschillende uitvoeringen. Van de bekende “happy” dikbuik boeddha, tot Thaise-, Japanse-, of Indische boeddha. Een selectie van de beste cadeaus hebben wij bovenstaand gemaakt. Keuze uit de meest prachtige beelden, geselecteerd met de kennis van ons en input van onze klant! Al vele jaren leveren wij prachtige Buddha beelden aan gigantisch veel klanten binnen de Benelux maar ook daarbuiten! Na onze voorkeuze toch nog hulp nodig bij de aanschaf van een prachtig beeld of over de verzending? Neem contact met ons op!

Boeddha kado geven