Boeddha die u gezien moet hebben!

Aanbieding!

Lachende Boeddha

Boeddha lamp

89,99 44,99

Boeddha Tuinbeelden

Koi wiel

59,99

Boeddha Tuinbeelden

Ganesha beton groot

199,99209,99

--> Bekijk ons complete assortiment boeddha beelden hier <–


Boeddha kopen? Doe je hier!

Een boeddha beeld kopen doe je niet zomaar. Uiteraard ga je eerst kijken of je het beeldje wel leuk of mooi vindt en misschien koop je het beeldje wel voor zijn betekenis als geluk of vruchtbaarheid, of koop je dit speciaal voor iemand die je iets moois of speciaals toewenst.

Dan zijn er ook nog verschillende culturen en landen waar boeddha beelden vandaan komen neem bijvoorbeeld Thailand, China, Japan of India die allemaal weer hun eigen betekenis en achtergrond hebben.

Populair!

Over ons assortiment Boeddha’s

Op Boeddha-beelden.com vind je een uitgebreide uitleg over de verschillende Boeddha beelden, de Yogiman en hun betekenissen zodat je altijd precies de boeddha koopt die je wilt hebben.

Uiteraard hoef je niet perse een gedachte erbij te hebben, maar kan je het beeldje ook plaatsen omdat je het leuk of mooi vind.

Boeddha beelden voor binnen of buiten kopen

Bij Boeddha-beelden.com koop je de mooiste beelden voor in de tuin en ook voor in huis. Wij verkopen beelden van 10cm tot 1,5 meter, gemaakt van verschillende texturen en met verschillende afwerkingen zoals houten of stenen boeddha’s. Boeddha beelden in alle soorten en maten staan bij ons voor u klaar. Wij wensen u veel winkelplezier en geluk!