Wil jij ook de mooiste Boeddha kopen?

De mooiste Boeddha kopen voor in de tuin of binnen begint hier! Ook jij kunt morgen al zo’n positief Boeddhistisch beeld of ander artikel in huis hebben. (Een klantbeoordeling van 9.2+ uit meer dan 1500+ beoordelingen)

Een boeddha kopen doe je niet zomaar. Uiteraard ga je eerst kijken of je het beeldje wel leuk of mooi vindt en misschien koop je het beeldje wel voor zijn betekenis zoals geluk of vruchtbaarheid. Of je koopt dit als cadeau speciaal voor iemand die je iets moois of speciaals toewenst.

Dan zijn er ook nog verschillende culturen en landen waar boeddhabeelden vandaan komen neem bijvoorbeeld Thailand, China, Japan of India. Die allemaal weer hun eigen originele betekenis en achtergrond hebben.

Over ons assortiment

Bij ons vind je een uitgebreide uitleg over de verschillende beelden, zoals de Yogiman en lachende boeddha. Maar ook over boeddhisme en de betekenissen van de handgebaren zodat je altijd precies de boeddha koopt welke je wilt hebben. We hebben er ook diverse leuke artikelen over geschreven, neem ze gerust door.

- 15%
Actie!
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €229,-.Huidige prijs is: €194,-.
TIP!
- 13%
Actie!
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €229,-.Huidige prijs is: €199,-.
- 15%
Actie!
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €229,-.Huidige prijs is: €194,-.

Fabel over boeddhabeelden kopen

Uiteraard hoef je niet perse een gedachte erbij te hebben, maar kan je het beeldje ook plaatsen omdat je het leuk of mooi vind.
Veel mensen geloven in de fabel dat je een Boeddhabeeld niet mag kopen. Dit omdat dit ongeluk zou brengen. Lang geleden heeft men dit in de Westerse wereld bedacht. Vooral in landen zoals Nederland en in mindere mate België denkt men dit nog steeds. Het verhaal stamt echter uit een Chinese traditie lang, erg lang geleden. Het verhaal gaat dat vroeger arme mensen in China, die ernstig ziek waren van rijke mensen een Boeddhabeeld kregen. Dit beeld moest geluk en vooral beterschap brengen. Als de zieke dan weer beter werd, moest hij/zij het beeld weer teruggeven.
Net zoals het met heel veel verhalen gaat, is dit verhaal omgebogen tot de fabel van het niet voor jezelf een Boeddha kopen mag. Als de intentie van de aanschaf goed is en het beeld met respect en eerbied wordt behandeld mag natuurlijk iedereen het voor zichzelf aanschaffen.

Boeddha kopen voor binnen of buiten? 

Bij onze online winkel koop je vele en de mooiste beelden en producten voor in de tuin en maar ook voor in huis. Wij verkopen beelden vanaf 10 centimeter tot maar liefst 1,5 meter groot, gemaakt van verschillende texturen, kleuren en met verschillende afwerkingen zoals houten of stenen boeddha’s. Buddha beelden of een vriendelijke monnik? Ze staan in alle soorten en maten bij ons voor je klaar. Wij wensen u veel winkelplezier en geluk voor het leven!

Opzoek naar een leuk cadeau?

Met onze cadeau hulp vindt je het juiste kado. Voor elke prijs is er een categorie gemaakt, waarbij wij de beste en meest gekozen beelden voordragen. Bekijk al deze toppers van cadeaus en plaats je bestelling. Wij verzorgen de rest en jullie kunnen genieten van het te geven en dat geeft verlichting!

De producten uit onze winkel worden bij ons stevig verpakt en natuurlijk de garantie van een snelle en betrouwbare levering, zonder gedoe. Dit is ideaal voor jou en geeft rust over de bestelling. Dit doen wij al 8 jaar en doet ons ook erg goed en wij vinden het prachtig om te doen!
Betalen kan makkelijk en snel via de bekende betaalmethoden, zoals iDEAL maar ook Mistercash en Bancontact voor onze Belgische klanten. Makkelijk via Paypall of veilig achteraf via Afterpay.

Bij vragen over de bestelling kan je altijd contact met ons opnemen, dit kan telefonisch, per email of via het contact formulier. Wij zullen onze uiterste best doen je te helpen!