Populairste boeddha beelden voor binnen

Direct leverbaar
97,-
Direct leverbaar
89,-
Direct leverbaar
53,-
Direct leverbaar
67,-
Direct leverbaar
79,-
Direct leverbaar
89,-
Direct leverbaar
39,97
Direct leverbaar
41,97
Direct leverbaar
43,97
Direct leverbaar
29,97
Direct leverbaar
23,97
- 10%
Direct leverbaar
43,17
Direct leverbaar
53,-

Zoek jij ook de mooiste kleine of grote boeddha beelden voor binnen? Heb je uit het ruime assortiment sculpturen nog geen keuze kunnen maken? Dan ben je niet de enige! Het uitzoeken van het mooiste Boeddha beeld binnen, is voor velen niet zo eenvoudig. Om het je wat gemakkelijker te maken, heeft boeddha-beelden.com een top 15 samengesteld. Dit zijn de meest populaire en verkochte in huis decoratieve beelden van de afgelopen 10 jaar. Bekijk direct hier de 15 mooiste Boeddha’s voor binnen! Mocht je een Boeddha voor buiten zoeken, kijk dan onder de categorie Boeddha tuinbeelden.

Waar zijn de grote Boeddha beelden voor binnen van gemaakt?

De meeste van deze XL beelden zijn gemaakt van polyresin (ook wel polystone genoemd). Een zeer stevig materiaal van samengestelde grondstof. Het bestaat uit marmer, soapstone, gemalen steen en graniet en is vermengd met vloeibaar kunsthars. Met deze basis zijn in allerlei vormen, kleuren en structuren oneindig veel mooie producten te maken. Het laat zich makkelijk verplaatsen maar waaien niet om. Toch nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon of per email.

Vele verschillende beelden voor in huis

Als marktleider van Boeddhabeelden hebben we in de loop der jaren een rijkelijk assortiment getest en uitgekozen. Hiermee is er een selectie gemaakt van vele formaten, in verschillende kleuren en van klein tot groot. Kun je online geen keuze maken en wil je de boeddha beelden voor binnen eerst in het echt zien? Geen probleem! Maak direct een afspraak en kom ze goed bekijken in onze showroom.

Waar zet je een groot Boeddha beeld binnen neer?

Vaak vragen klanten waar ze zo’n groot beeld nou eigenlijk neer moeten zetten in huis? Dat is een vraag die lastig te beantwoorden is. Het moet goed voelen en een plek zijn waar het beeld het beste tot zijn recht komt. Ze worden het meeste neergezet voor een wand of op een schouw en staan ook prachtig op een sokkel (die kun je ook in deze boeddhashop vinden). De ene persoon laat er een spotlight op schijnen terwijl de ander een meer donkere hoek uitzoekt. Kortom; het is heel persoonlijk en als je het binnen beeld toch niet mooi vindt staan ergens, dan kun je het gemakkelijk op een andere plek proberen. Je vindt er vanzelf de juiste plek voor!

De mooiste Boeddha-beelden voor in huis online bestellen

Of je nou grote Boeddha beelden voor binnen, een Thaise, Indische, Yogiman of horen zien zwijgen beeldjes besteld; je kunt ze razendsnel in huis hebben! Elke dag weer verzenden we de talloze geluksbeelden door de gehele Benelux en daarbuiten. Je kunt het direct en makkelijk bestellen en het bedrag veilig overmaken via de bekendste betaalmethodes. Je kunt zelfs kiezen welke dag van levering jou het beste uitkomt. Dat kan morgen al zijn!

Een Boeddha voor binnen is een prachtig cadeau

Al jaren worden onze Boeddha beelden gegeven aan familie, partners en kennissen. Dit voor een verjaardag, housewarming of soms gewoon als cadeautje om een hart onder de riem te steken. Een Boeddha beeld voor binnen is dan ook een cadeau welke jaren mee gaat een vaak speciale herinneringen oproept als men er naar kijkt. Geef een stukje geluk of rust en sereniteit met het geven van de Buddha. Wil je advies over welk beeld de juiste is? Neem gerust contact op!