Boeddha Beelden

Welkom bij Boeddha-beelden.com. Op Boeddha-beelden.com vindt u een ruim assortiment boeddhabeelden vanaf € 3,65, in allerlei verschillende afwerkingen. Verder vindt u bij ons alle informatie over de beelden bij Boeddha betekenis.

Banner Ganesha

Ons Assortiment Boeddha beelden

Wij hebben voor u een prachtig assortiment aan leuke lifestyle Boeddha’s. Boeddha’s waarmee u uw interieur een leuke twist kan geven, in verschillende maten, uitvoeringen en materialen. Zo hebben wij voor u de altijd vrolijke Chinese Boeddha’sde fraaie Thaise boeddha’sde tedere Indonesische boeddha’sde sierlijke Japanse Boeddha’s, De mooiste Boeddha Tuinbeelden en wij proberen ons assortiment altijd te vernieuwen en “vers” te houden.

Bijna als vanzelfsprekend kunt u in onze webshop ook boeddha beelden vinden van religieuze aard. Hierbij kunt u denken aan beelden als die van GaneshaShiva, Tara en de Yogiman. Je zou het niet altijd denken maar eigenlijk hebben alle boeddha beelden iets religieus, dit aangezien ze afstammen van Boeddha.

Neem gerust de tijd om op uw gemak door de webshop te kijken en wie weet vindt u het Boeddhabeeld waar u altijd al naar op zoek bent. 

Enkele Boeddha Beelden en Tuinbeelden uit ons Assortiment.

- 13%
Direct leverbaar
199,23

 

Nieuwe Boeddhabeelden

Wierook en Mala’s

Om u nog wat extra’s te bieden kunt u in onze webshop ook wierook en mala’s vinden, deze worden vaak samen gebruikt met de boeddha beelden, maar dit is geen must!
De wieroken die wij verkopen zijn verschillend, van originele geuren als Nag Champa, naar heerlijke exotische geuren waarbij u kunt denken aan coconut, padmini, vanille, jasmijn en nog heel veel meer…
Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan mala’s van kettingen en armbanden, die van verschillende materialen zijn gemaakt. Wij hebben deze van hout, edelsteen en glas. Neem snel een kijkje…

Boeddhabeelden kopen
Grote Boeddha Beelden