Toont alle 10 resultaten

Lavasteen is een bijzonder materiaal dat wordt gevormd door de stolling van lava. Het is een natuursteen die gewonnen wordt uit vulkanische gebieden en wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals bestrating, bouwmaterialen en decoratieve objecten. Lavasteen is van nature poreus en heeft een unieke uitstraling, waardoor het een populair materiaal is voor het maken van Boeddha beelden.

Het materiaal heeft verschillende voordelen, zo is het duurzaam en gaat het lang mee, het is bestand tegen extreme temperaturen, vorst en vochtigheid. Hierdoor is het ideaal voor buitentoepassingen en blijft het Boeddha beeld mooi, ook bij langdurige blootstelling aan weersinvloeden.

Een ander voordeel van lavasteen is dat het een natuurlijk materiaal is, wat betekent dat het geen schadelijke stoffen bevat en geen schade toebrengt aan het milieu. Het is bovendien gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, wat het een praktische keuze maakt voor buitenbeelden.

De textuur van lavasteen is uniek en heeft een karakteristieke uitstraling. De steen heeft vaak kleine poriën en insluitsels die het oppervlak een bijzondere structuur geven. Dit maakt elk Boeddha beeld uniek, omdat de steen op een natuurlijke manier gevormd wordt en geen twee stenen precies hetzelfde zijn.

Ten slotte is lavasteen een zeer veelzijdig materiaal, dat gebruikt kan worden voor verschillende soorten Boeddha beelden. Het kan worden gesneden, gepolijst, gebeiteld en gebeeldhouwd tot verschillende vormen en afmetingen, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote beelden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de schoonheid van het materiaal blijft behouden in elke vorm.

In het kort: lavasteen is een duurzaam, natuurlijk en veelzijdig materiaal dat ideaal is voor Boeddha beelden. Het is bestand tegen verschillende weersinvloeden en heeft een unieke textuur die elk beeld uniek maakt.

- 33%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: 1.499,-.Huidige prijs is: 999,-.
- 25%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: 799,-.Huidige prijs is: 599,-.
Direct leverbaar
129,-
Direct leverbaar
195,-
Uniek
Direct leverbaar
179,-
Uniek
Direct leverbaar
165,-
Direct leverbaar
79,-