- 17%
Actie!
Direct leverbaar
189,-
- 47%
Limited!
Direct leverbaar
79,-
- 35%
Direct leverbaar
129,-
- 36%
Limited!
Direct leverbaar
99,-
- 15%
Direct leverbaar
53,55
- 15%
Direct leverbaar
82,45
Direct leverbaar
29,97
Direct leverbaar
22,97

cadeaus

Bekijk onze top 10 selectie van Moederdagcadeaus voor 2023 en ontvang een gratis cadeau bij elke aankoop! Onze selectie bevat een verscheidenheid aan prachtige boeddha beeldjes en andere spirituele cadeaus die perfect zijn voor het vieren van de speciale band tussen moeder en kind.

Of je nu op zoek bent naar iets kleins en symbolisch of een groot statement wilt maken, we hebben iets voor elke moeder. Shop nu en voeg een gratis cadeau toe aan je winkelwagen – een speciale verrassing voor jou als dank voor je aankoop!

Mediterende moeder

Ontdek onze prachtige selectie van boeddha beeldjes voor een uniek Moederdagcadeau

Welkom op onze speciale Moederdagpagina! Ben je op zoek naar een uniek en spiritueel cadeau voor je moeder? Dan zijn onze prachtige boeddha beeldjes de perfecte keuze. Boeddha beeldjes hebben niet alleen een esthetische waarde, maar dragen ook bij aan een kalmerende sfeer in huis.

Ze stralen een gevoel van rust en sereniteit uit, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke woonruimte. Bovendien zijn ze perfect geschikt om te gebruiken tijdens meditatie of yoga, en dragen ze bij aan het creëren van een rustgevende en ontspannen omgeving.

Met onze boeddha beeldjes geef je je moeder niet alleen een prachtig cadeau, maar draag je ook bij aan haar spirituele welzijn. Bekijk onze selectie van boeddha beeldjes en kies het perfecte cadeau voor je moeder deze Moederdag!

Maak herinneringen welke lang meegaan

Ontdek de rust en sereniteit van onze beelden en geef een cadeau met gevoel.