Toont alle 14 resultaten

Boeddha Hoofd

Binnen deze categorie de producten van het boeddha hoofd. Dit in diverse afmetingen, van grote boeddha hoofden voor in de tuin tot prachtige beelden voor in huis kan je hier bestellen.

- 20%
135,20
- 20%
Limited!
103,20
- 20%
Limited!
79,20
- 20%
MEGA!
215,20
- 20%
- 20%

Boeddha Hoofd

Boeddhahoofd 45cm

103,20
- 20%
39,98

Boeddha Hoofd

Boeddhahoofd keramiek

12,97

Boeddha Beelden overzicht

Sukhothai boeddha hoofd

23,97
29,97

Welke Boeddha hoofden zijn er?

Vaak tref je verschillende uitvoeringen van het hoofd van de boeddha aan. Daarin verschilt het van de authentieke boeddha tot aan de lachende, dikbuik of happy boeddha. Het hoofd van de tian boeddha wordt vaak gebruikt als beeld. De Tian is het grootste zittende Boeddha beeld in de open lucht, volledig gemaakt van brons en staat in Hongkong. Maar naast het tian hoofd wordt ook vaak het hoofd van de Thaise boeddha of Sukhothai gebruikt. Verkrijgbaar in verschillende materialen zoals polystone, houten, fiberclay (ook wel clayfibre genoemd) maar ook in keramiek. Elk hoofd heeft hierdoor een eigen uitstraling en kenmerk van het materiaal.

Waar zet ik het hoofd neer?

De boeddhahoofden worden online gekocht voor gebruik als tuinbeeld op bijvoorbeeld een grijs bijpassende sokkel, maar ook zonder sokkel naast het terras. Een klein hoofd als beeld wordt vaak als decoratie binnen geplaatst, dit op de slaapkamer in de huiskamer of op het dressoir in de gang bij de voordeur. Dit kan in combinatie zijn met een sokkel met hierop het boeddha hoofd, tot aan het boeddha hoofd verwerkt in schilderijen, wierook branders en alles wat je kan bedenken. Alles is mogelijk met de buddha. Bestellen, verzenden en weersomstandigheden Omdat wij hopen dat je kan vinden wat je zoekt, horen we het graag mocht dit niet zo zijn. Je kan altijd contact met ons opnemen, waarbij wij je graag verder helpen. Voor informatie over ons assortiment, de verzending of algemeen over het beeld. We helpen graag! Kies jouw kleur, vorm en plaats waar het beeld komt. Bestel hem vandaag nog en wij zorgen voor een snelle en veilige levering. Beloofd! Vergeet niet na het leveren het te melden in de community, bedankt! De beelden van stone lite afgebeeld in de tuin zijn zeer geschikt voor buiten en vorst- en regenbestendig. Wel adviseren wij om bij extreme weersinvloeden, het veranderen van neerslag in strenge vorst, de beelden te beschermen of tijdelijk binnen te halen. De beelden zijn goed te verplaatsen. Ook wordt het vaak in combinatie met onze beschermspray gekocht. De meeste uit deze categorie vallen onder gratis verzending!