Toont alle 4 resultaten

Japanse Boeddhabeelden

Ben je opzoek naar Japanse Boeddhabeelden voor huis of tuin? Dan zit je hier goed! Wij hebben voor je een mooi assortiment samengesteld, waarin je de juiste beelden kan vinden. Maar ook wierook branders en leuke waxinelichthouders allemaal in het teken van de Japanse Boeddha.

Direct leverbaar
48,97
Direct leverbaar
44,97

Plaatsing Japanse beelden

Japanse Boeddha beelden werden vroeger alleen in de tempeltuinen geplaatst. Tegenwoordig zijn deze beelden steeds vaker aanwezig in onze huishoudens. De beelden zijn fijner en sierlijker, terwijl ze toch hun oorsprong vinden in het Boeddhisme. Dat de beelden steeds vaker bij mensen thuis te vinden zijn is niet zo gek. Inmiddels zijn er drie boeddhistische stromingen in Japan. En bloeit dit steeds verder op.

Waar herken ik de Japanse Boeddha aan?

De Japanse Boeddhabeelden zijn in bijna alle gevallen zittende beeldjes welke met de hand een mudra aanduiden. Verkrijgbaar in diverse kleuren en breed assortiment. In de meditatie houding zijn het brengers van onder andere geluk. Daarom zien we ze steeds vaker cadeau worden gedaan.

Aanschaf Japanse Boeddha

In ons assortiment hebben wij verschillende Aziatische producten, in deze categorie kan je de Japanse Boeddha beelden bestellen. De beelden voornamelijk de Dhyana mudra weer. Dit is de mudra van de meditatie, concentratie op de goede leer en van het bereiken van geestelijke volmaaktheid (rust). Buddha symboliseert hiermee het gebaar van evenwicht, innerlijke meditatie en rust. Een boeddhabeeld met deze mudra staat voor meer bewustwording, waarbij de gehele materiële wereld om ons heen wordt vergeten. Het is te herkennen doordat beide handen rustig gesloten op schoot liggen, met de handpalmen naar boven, waarbij de rechterhand bovenop ligt. De vingers gestrekt maar niet gespannen.

Eenvoudig bestellen en snel in huis

Wij hebben een grote collectie Boeddhabeelden op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Maar naast snelheid is ook veiligheid belangrijk met deze prachtige beelden. Door de jaren lange ervaring zorgen wij ervoor dat het beeldje veilig bij jou thuis wordt geleverd. Wellicht wil je ook even kijken bij andere Boeddha's welke nog niet zijn genoemd. Neem dan ook eens een kijkje bij de Thaise Boeddha of Lachende Boeddha dikbuik. Vragen over de artikelen, het bestellen of de betaalmethoden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag met het kiezen van je nieuwe aanwinst.