Toont alle 17 resultaten

Lachende Boeddha kopen

De lachende boeddha zegt het al, hij brengt een lach op ieders gelaat. De boeddha beelden in deze categorie kan je herkennen aan hun ronde gezicht, grote oorlellen en gulle lach. Deze legende wordt ook wel de happy boeddha genoemd en is een Chinese Boeddha in de volksmond. Officieel is de lachende boeddha een monnik vanuit het boeddhisme. De beelden stralen vrolijkheid uit.

Direct leverbaar
24,97
Direct leverbaar
69,-149,-
- 60%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: 11,47.Huidige prijs is: 4,59.
Direct leverbaar
18,97
Direct leverbaar
29,97
Direct leverbaar
12,97
Direct leverbaar
13,47
- 25%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: 19,97.Huidige prijs is: 14,97.
Direct leverbaar
123,-

Een lachende dikbuik boeddha cadeau

Deze boeddhabeelden staan symbool voor geluk en voorspoed. Dat maakt deze dikkerd zo leuks als cadeau. De happy boeddha wordt veelal kado gedaan bij bepaalde gebeurtenissen in het leven. Zoals bij het voor het eerst op zich zelf gaan wonen van de kinderen, trouwen, maar ook bij de meer vervelende situaties in het leven om een stukje ondersteuning te geven.

Oorsprong Happy Boeddha

Deze leuke boeddhistische vriend met dikke buik kennen we allemaal wel. Maar waar op deze wereld komt deze nou eigenlijk vandaan? Deze volksheld, de brenger van geluk, vindt zijn oorsprong in China. Al vele duizenden jaren geleden leefde deze zen monnik genaamd Quieci hier. Bekend om zijn vriendelijkheid en liefde.

Waar plaats ik mijn lachende Boeddhabeeld?

De beelden in deze categorie zijn verschillend qua houding, zittend of staand, voor in huis of in de tuin. Wil je deze buddha in huis nemen, dan is het een Chinese gewoonte om het beeld bij de deur of ingang van je tuin te zetten. Wel in het zicht want dan brengt deze iedere dag een lach op je gezicht, zo ook zijn bijnaam. Bekijk rustig alle boeddhabeelden, we hebben ze van grijs tot zwart of gekleurd met een verschillende prijs per stuk. Voor ieder wat wils en bij vragen neem rustig contact met ons op.