Toont alle 17 resultaten

Breng de spirituele kracht van Shaolin monnik in huis of tuin met onze prachtige beelden

Onze Shaolin monnik beelden zijn ontworpen om de schoonheid en de kracht van deze inspirerende spirituele krijgers vast te leggen en te tonen. Shaolin-monniken zijn beroemd over de hele wereld vanwege hun vaardigheden in kungfu en hun toewijding aan het boeddhisme. Onze beelden laten hun kenmerkende poses en bewegingen zien die zijn ontworpen om hun fysieke en mentale kracht te vergroten.

De filosofie van de Shaolin-monniken benadrukt de balans tussen lichaam en geest en het belang van innerlijke rust en vrede. Onze beelden vangen deze filosofie op een prachtige manier en geven je de kans om deze inspirerende krijgers in je huis of tuin te integreren.

Onze Shaolin-monnikbeelden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar een opvallende decoratie voor je huis of tuin, of gewoon geïnteresseerd bent in de geschiedenis en cultuur van China, onze beelden zijn een geweldige keuze.

Breng de spirituele kracht en toewijding van Shaolin-monniken in je leven met onze prachtige beelden en voel de inspirerende kracht van deze beroemde spirituele krijgers.

- 25%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: 799,-.Huidige prijs is: 599,-.
- 15%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: 235,-.Huidige prijs is: 199,-.
Direct leverbaar
89,-
Direct leverbaar
97,-
Direct leverbaar
59,-
Direct leverbaar
11,97
Direct leverbaar
48,97