Toont alle 11 resultaten

Sokkels en zuilen voor boeddha tuinbeelden

Bij ons koopt u sokkels en zuilen waar u boeddha beelden, kunst en andere tuinbeelden op kunt zetten. Je kan het ook gebruiken als plantenzuil voor binnen en buiten of voor het presenteren van kunstobjecten. De sokkels en ook wel pilaren genoemd, welke wij in voorraad hebben zijn sculpturen gemaakt van Fiberclay, waardoor ze erg duurzaam zijn en het hele jaar door binnen of buiten in de tuin kunnen staan. Als u de sokkels buiten zet, is het aan te raden om de pilaar in te sprayen met een speciale beschermspray, dit ter voorkoming van alg vorming en beschadigingen door weersinvloeden. Boeddha-beelden.com adviseert dit ook te doen bij tuinbeelden en andere tuin decoratieve ornamenten en sculpturen.

 


Sokkels en zuilen bijpassend bij de Boeddhabeelden

Wij leveren de sokkels in diverse maten en kleuren. De kleur van de sokkel is afgestemd op het beeld, dit zodat het een prachtig set wordt. Zo past de robuuste sokkel prachtig bij de zittende boeddha in bijvoorbeeld de antiek zilveren kleur. Naast de fiberclay zuilen hebben we ook een prachtige betonnen sokkel. Leuk voor kleinere beelden of bloempotten.

Levertijd sokkels en zuilen

Wij hebben de producten in de meeste gevallen ruim op voorraad. Hierdoor kunnen wij de bestelling snel leveren. Afhankelijk van de gewenste afmeting van de sokkel, stemmen wij het vervoer hier op af. Wij willen natuurlijk dat het artikel veilig bij jou thuis aankomt. Zo leveren wij via de pakketservice of door middel van pallet vervoer. De pakketten kunnen morgen al geleverd worden, het leveren van de bestelling via pallet zal contact op worden genomen voor de gewenste leverdag. Dit kan al binnen 2 werkdagen voor zowel Nederland als België!

Presenteren kunstobjecten of plantenschalen

Door de kwaliteit, sterkte en uitstraling van de presentatieblokken is dit ook goed mogelijk.

Neem een kijkje tussen de diverse verschillende en nieuwe artikelen in deze categorie. Bestel ze vandaag nog!
Heb je vragen over de bestelling of wil je samen je order doornemen, neem gerust contact op.