Retourneren, annuleren of breuk

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt, ongeschonden en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten van pakketten en briefpost voor ONZE rekening.
Wilt u een gedeelte van uw bestelling retourneren? Dat is ook mogelijk, wij storten het teveel betaalde bedrag aan u retour zodra wij de producten ongeschonden binnen hebben. Wij vragen u om de producten (voor zover mogelijk) in de originele verpakking te retourneren en bijgaand de kopie van uw factuur mee retour te zenden.

 

Retouren kunt u zenden naar:

Boeddha-beelden.com
o.v.v Retouren

Nijverheidsweg 103E
8071DD Nunspeet

Wilt u een product retourneren of ruilen? Neem in alle gevallen contact op met onze klantenservice.

 

Annuleren.

U wilt de bestelling annuleren? Neem hiervoor contact op met de klantenservice en wij zorgen dat alles in goede orde wordt afgehandeld.

 

Annuleringsprocedure:
Stuur ons een email of bel ons direct mocht u willen annuleren aub.
Indien het pakket al naar u verzonden is, maar u heeft het nog niet ontvangen, kunt u het weigeren bij de postbode, het pakket wordt retour gezonden naar ons. Mocht u de producten al in huis hebben en binnen 30 dagen besluiten dat u de bestelling toch wilt annuleren, dan kunt u het pakket alleen ongebruikt, ongeschonden en, indien mogelijk, in originele verpakking naar ons retour zenden, met de kopie van uw factuur. Zodra wij de producten hebben ontvangen, storten wij de aankoopsom (indien wij al een betaling hebben ontvangen) aan u retour.

Breuk

Heeft het artikel een breuk opgelopen ten tijde van verzending, wat vervelend! Ondanks dat wij via een “special care” vervoerder verzenden en deze alle verzendingen met zorg behandeld is het mogelijk dat een artikel met schade aankomt. Maar geen nood!

Wat te doen?
Controleer elke bestelling na ontvangst op schade, mocht het artikel een schade bevatten neem dan binnen 48 uur na levering contact op met de klantenservice. Des te eerder wij het weten, des te eerder kan een vervangend artikel worden verzonden en de schade worden ingediend bij de vervoerder.

Wel vragen wij om een kleine inspanning. Om een breuk te melden is het van belang om enkele foto’s en gegevens te verzenden. Mocht een artikel ondanks de uiterste zorg toch defect binnenkomen, stuur ons dan enkele foto’s. Dit van de Verzendoos, Verzendsticker(leesbaar), het ingepakte artikel en de schade. Wij zorgen ervoor dat een vervangend artikel zo spoedig mogelijk wordt verzonden.

Overige Informatie:

  • Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na levering.
  • Wij vragen u om producten die u retour wilt sturen, voor zover mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
  • Als een geleverd product niet in goede orde is, kunnen wij het voor u vervangen of u kunt uw geld terug krijgen.
  • Mocht u teveel betaald hebben, doordat een product niet meer leverbaar is of doordat u een product retour zend. Storten wij teveel betaalde bedragen binnen 30 dagen terug.

 

Modelformulier voor herroeping
Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
– Aan: UnderControl B.V. / Boeddha-beelden.com

Nijverheidsweg 103E
8071DD Nunspeet
info@boeddha-beelden.com

– Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*,
herroept/herroepen*
– Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]– [Naam consumenten(en)]– [Adres consument(en)]– [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.